Cannondale Caad 13 
Her er den nye Cannondale Caad 13 med den nye mere aerodynamiske og lette alu ramme. Cannondale producerer stadig en af verdens bedste alurammer , som stadig er blandt de letteste og stiveste rammer på markedet.
Caad 13 fåes i to udstyrsudgaver med Shimano 105 ,11 speed gruppe og Ultegra ,11 speed gruppe, med skivebremser og med fælgbremser. 
Ud over at Caad 13 laves i flere forskellige herrer udstyrudgaver har Cannondale også valgt at lave en kvindemodel, CAAD13
Disc Women's 105, som laves i str. 44, 48, 51 og 54. Sammen geometri, men med kvindesaddel og en kortere frempind monteret.
 
Cannondale har virkelig gjort sig umage med dennne her super hurtige Caad 13 og har valgt at udforme rammen med sænkede bagstag i forhold til den gamle model Caad 12, som var mere traditionel i geometrien. Formen af stellet og de sænkede bagstag tilfører Caad 13 en del mere aerodynamik, stivhed, og bedre kørerkomfort, som selvfølgelig kun kommer rytteren til gode på de lange ture.
 
        
 
Caad 13`s rammer forberedt til skærme, så hvis behovet for en lækker vinterracer, så er Caad 13 et super godt valg.
Den proffesionelle cyklerytter Louise Norman Hansen, som til dagligt kører på holdet ILLI Bikes kører også på den nye Caad 13 med Shimano 105 og disk, har givet os denne tilbagemelding.
 
Citat af Louise Norman Hansen
Jeg kan kun sige positive ting om både komfort og stivhed, der begge læner sig op ad oplevelsen af at køre på en carbon ramme. Den er supernem og smidig at håndtere på vejen. Desuden er jeg kæmpe fan af, af den deler geometri med SuperSix Evo’en og muligheden for at påsætte skærme. Det er den perfekte vintercykel, som lige gør vintertræningen en tand sjovere.