2800

Aztron Lynx 8'0 Allround Magnum Carbon Surfboard

Special Price 2.800,00 kr Regular Price 7.400,00 kr

Klassisk allround Magnum surf longboard designet til alle bølgeforhold
Fanger alle bølger, planer let op med gode manøvreegenskaber
Perfekt for den erfarne surfer med store ambitioner

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Et allround surfbord med en traditionel longboard-form med en moderne twist. Dette high performance borad er genial i alle slags bølger. Uanset dit niveau, er dette alsidige surfboard perfekt. Den lave V-hale gør brættet så tilgivende og manøvrerbart. Den avancerede Carbon Inlay-teknologi, der kombinerer de bedste elementer af lethed, flex og følelse i en stiv og holdbar konstruktion. Med masser af overfladeareal og profil er det et fantastisk surfbræt til alle forhold.
Klassisk allround Magnum surf longboard designet til alle bølgeforhold. Kompromisløst produceret. Fanger alle bølger, planer let op med gode manøvreegenskaber.
Perfekt for den erfarne surfer med store ambitioner.

DETALJER
Specifikationer
SKUAH-510_Aztron_Lynx_8_0_Allround_Magnum_Carbon_Surfboard
EAN6971559581590
BrandAztron Sport
Vælg størrelseOne size
Specifikationer
 • 8'0x23¨x3'9'', 243x59x10cm - 12.5kg
 • 70liter volumen
 • Anbefalet surfer vægt max 90kg - max belastning 110kg
 • Pålidelig longboard-form, der tilpasser sig alle bølgeforhold
 • CNC-skåret PU-kerne for holdbarhed
 • Carbon Inlay Tech tilføjer styrke og fremdrift med minimal vægt og fremmer fleksibilitet
 • Glasfiber epoxy resin
 • Wooden stringer i fuld længde
 • Full outline med flad næse
 • Generøst overfladeareal designet til at glide ubesværet og effektivt ind i bølgerne
 • Square tail giver brættet masser af fart og kørsel ned ad linjen
 • 10" nylon US fin
LIDT OM BRANDET

Aztron er et fremtrædende mærke inden for vandsportsbranchen, der specialiserer sig i at fremstille kvalitetsudstyr til en række vandsportsaktiviteter. Mærket er kendt for deres kombination af performance, design og holdbarhed, og deres udvalg inkluderer alt fra stand-up paddleboards til kajakker, windsurfere, wing surf og meget mere.

Deres produkter er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold i vandet, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Aztron har et stort udvalg af forskellige modeller, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere.

Aztron er også kendt for deres unikke design og teknologi, der gør deres produkter nemme at styre og manøvrere, samtidig med at de er robuste og stabile nok til at modstå de barske forhold i vandet. Mærket har også et stort udvalg af tilbehør, herunder paddler, pump, transporttasker og meget mere.

Vælg Aztron for at få kvalitetsudstyr, der passer til dit niveau og præferencer, og for at få en vandsportsoplevelse, der er både sjov og sikker. Aztron er en pålidelig og erfaren partner, når det kommer til at udstyre dig til din vandsportsaktivitet.

Så hvis du er på udkig efter et vandsportsmærke, der leverer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det er designet til at gøre din vandsportoplevelse sjov og sikker, så skal du overveje Aztron.

OM SURF & SKI ODENSE

Kontakt Surf & Ski Odense + Bike

Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde.
Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren.
Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning.

Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 10 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Odense kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Våddragt/Beklædning - Dame

Våddragt/Beklædning - Herre