ABS Stål Patron & Håndtag til Lavinerygsæk

SPAR 11 %
TILBUD
ABS Stål Patron & Håndtag til Lavinerygsæk
800

800,00 DKK

Pris: 900,00 DKK

SKU: 81000100

Lagerstatus: På lager

Verdensberømt klassisk lavineudstyr fra ABS
Prisen er inklusiv Stål patron og håndtag
Vejer 580g

Beskrivelse

Detaljer

Stål patron - 580gr
Her modtager du en stålpatron og et håndtag, også kaldt et "activation unit". Med denne patron får du den mest prisbevidste fuldkomne ABS løsning. Ved ombytning til en ny ABS patron, bliver håndtaget også skiftet.

Lidt om ABS 
ABS er en producent, der er kendt for altid at være revolutionerende på markedet inden for lavinesikkerhedsudstyr. ABS lancerede det første airbagsystem nogensinde ved det årlige ISPO i 1985, sidenhen har systemet været med til at redde utallige liv. ABS har derfor været med til at skabe og revolutionere sikkerheden inden for offpiste kørsel i over 30 år, hvilket også er grunden til, at man vælger ABS som sin trofaste følgesvend når man begiver sig uden for pisterne. Brandet er uden tvivl det største på markedet inden for lavineudstyr, og ligegyldigt hvor du befinder dig i verden, kan du få reservedele til dit ABS udstyr ved den nærmeste forhandler.

Hvorfor anvende lavineudstyr?
Med lavineudstyr er der 80% større chance for at overleve en lavine. Derfor bør ALLE der bevæger sig udenfor pisten have lavineudstyr. Her er der tale om lavinesonde, lavinebipper, lavinerygsække fra mærker som ABS, BCA, G3, Pieps osv. Kom ned i vores butik på Rugårdsvej 21 i Odense, og få god rådgivning ang. alt vores lavine udstyr, og få råd til hvordan du undgår at blive fanget i en lavine. Hos Surf & Ski Odense +Bike er vi specialister i alt vintergrej, og er klar til at hjælpe dig med køb af nyt lavineudstyr.


Fragt og levering

FRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER T.O.M. 13. APRILLynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Lagervarer leveres på 1-2 hverdage og du modtager mail med trackingoplysninger når GLS har modtaget pakken.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surf & Ski Odense +Bike

Surf & Ski Odense +Bike
Surf og Ski Odense ApS
Rugårdsvej 21
DK-5000 Odense C

Telefon: +45 66 11 33 09
E-mail: info@surf-ski.dk

CVR: 27198759

Kig forbi!
I vores nye speciel butik på 700 m2 har vi et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykel udstyr - så kig forbi!

Åbningstider:
Mandag-torsdag: kl. 10 - 17.30
Fredag: kl. 10 - 18
Lørdag: kl. 10 - 14

PÅSKE:
Lukket: Skærtorsdag, Langfredag, 1. og 2. Påskedag